Srna i društvo još jednom pokazali veliko srce!

Ponovo su naši reprezentativci pokazali veliko srce. Prepuna dvorana je zaista uživala u izuzetno lijepim potezima obiju ekipa.

Bilić za dres igrača Dinama iskeširao 300 tisuća kuna!
"U dogovoru s izbornikom Slavenom Bilićem i ostalim igračima osnovali smo zakladu 'Vatreno Srce' koja pomaže svima kome je potrebna pomoć. Do sada smo pomogli mnogim obiteljima i usrećili smo mnogo djece, tako da nije bio problem odvojiti ovih 20.000 kuna za pomoć nastradalima u Župi Sv. Nikole, i ovim putem zahvaljujem cijeloj reprezentaciji od srca", izjavio je Darijo Srna za Dalmacija News.

"Također bih zahvalio i mojim prijateljima koji su došli i odazvali se mome pozivu, a najbitnije je od svega da pomoć koju smo prikupili odlazi u prave ruke", dodao je inicijator humanitarne utakmice, kapetan hrvatske reprezentacije i ukrajinskog Šahtara.

Dres platio 10.000, a večera košta 1.000 kuna!
Naime, Srna je pozvao svoje kolege iz reprezentacije i prijatelje koji su se rado odazvali ovom humanitarnom malonogometnom spektaklu. Jakirević, Srna, Vukojević, Bogdanović, Križanac, Gabrić, Vukušić, Oršulić, Jelavić, ekipa Darija Srne koja je privukla i napunila Športsku dvoranu - slavila je na kraju s 9:8. Ali rezultat je najmanja stvar, bitno je veliko srce ovih momaka. Svaka čast!
Dalmacija News