Srebriću i Markoviću bolje je da časno odu dok imaju priliku

HNS, zorislav srebrić, Vlatko Marković, HNS, ostavke, hrvatski navijači, Vatreni, Osijek, Sammir
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović preko svog Facebook profila oštro se obrušio na vrh HNS-a.

Novopečeni ministar tako je putem društvene mreže zatražio ostavke predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića, ali i tajnika Zorislava Srebrića.

- Nevjerojatna je želja ove ekipe iz vrha HNS-a da ostanu u foteljama, koje ih izgleda zanimaju neusporedivo više od nogometa i nogometaša. Vrlo rado ću ih, zajedno sa svojim doministrom za sport Skansijem, primiti na razgovor jer možda im taj razgovor pomogne u razmišljanju da podnesu ostavke. Trebaju to učiniti zbog odgovornosti koju snose za otužno stanje hrvatske nogometne lige koja je potonula u močvari korupcije, nemorala i neodgovornosti manjine što sramoti ogromnu većinu istinskih zaljubljenika u nogomet - poručio je Jovanović te dodao:

- Prvi korak u spašavanju nogometa je ostavka Srebrića i Markovića, bolje je da časno odu dok još imaju priliku, nego da nečasno ostanu i jednu minutu duže. Svojim odlaskom otvaraju vrata novim, svježim, osobno se nadam brončanim vatrenim, koji će sigurno imati viziju, ideje, program i plan kako vratiti našem nogometu ne samo brončani, nego i zlatni sjaj - rekao je jasno što misli o stanju u hrvatskom nogometu ministar.

Zorislav Srebrić upravo je u razgovoru za 24sata priznao kako razmišlja o ostavci s mjesta tajnika HNS-a ' za dobrobit hrvatskog nogometa'.

Izvor: 24sata.hr.