Srbi provocirali Ronalda, a njegov odgovor ih ušutkao: Tako to rade istinski veliki igrači

Cristiano Ronaldo, Srbija, Juventus, Cristiano Ronaldo

Portugalci su bolje započeli dvoboj u kišnom Beogradu i poveli preko Williama Carvalha u 42. minuti nakon velike pogreške srpskog vratara Dmitrovića
U najzanimljivijem dvoboju subotnjeg programa kvalifikacija za EURO 2020 u Beogradu su nogometaši Portugala pobijedili Srbiju s 4-2.

Portugalci su bolje započeli dvoboj u kišnom Beogradu i poveli preko Williama Carvalha u 42. minuti nakon velike pogreške srpskog vratara Dmitrovića. U 58. minuti napadač Valencije Goncalo Guedes je iz solo-akcije povećao na 2-0. U 68. minuti Srbija je smanjila preko igrača Fiorentine Nikole Milenkovića, koji je zabio glavom nakon udarca s kuta, no u 80. minuti nakon dodavanja Silve zabio je Cristiano Ronaldo. U 85. minuti nakon protunapada je gol zabio Mitrović, ali je samo minutu kasnije uzvratio Bernardo Silva za konačnu potvrdu pobjede gostiju.

Gosti su od prve minute krenuli s Cristianom Ronaldom, kojem su domaći navijači prilikom svakog dodira s loptom zviždali i skandirali “Messi, Messi”. Višestrukog osvajača Zlatne lopte nije to previše diralo. Zabio je treći gol, a na kraju je samo mahnuo tribinama.

U ovoj skupini Ukrajinci su nastavili sa sjajnim predstavama pobijedivši u gostima Litvu s 3-0. Pogotke su za Ukrajince dali Zinčenko, Marlos i Malinovskij. Ukrajinci nakon pet susreta imaju 13 bodova i uvjerljivo vode na ljestvici s osam bodova više od Portugala i deet više od Srba.

sportski.net