Srbi oblačili hrvatske dresove, infiltrirali se među Vatrene i divljali!

Srbi oblačili hrvatske dresove, infiltrirali se među Vatrene i divljali!
Međutim, na kraju se ispostavilo da baklju koja je doletjela na teren nisu bacili hrvatski navijači. Naime, poljska policija pomoću videonadzora snimila je, a poslije utakmice i uhitila navijača koji je bacio baklju u teren, a jučer je i službeno potvrdila da se radi o državljaninu Rusije!

Istodobno, po navijačkim forumima priča se da spomenuti Rus nije izolirani slučaj, već da su na tribine na kojima su bili hrvatski navijači dolazili i Srbi obučeni u dresove hrvatske reprezentacije, piše večernji list!

Njihov cilj bio je jasan - ocrniti hrvatske navijače i izazvati nerede. S obzirom na to da je na Euru bilo i navijača iz Srbije, ta bi priča mogla držati vodu. Iako se reprezentacija Srbije nije plasirala na Europsko prvenstvo, Srbi su odlučili otići u Poljsku. O tom svjedoči majica na kojoj su bila ispisana četiri "S", koja je bila zakucana na drvo kraj kampa naše reprezentacije. Također, srbijanski mediji potvrdili su da u Poljskoj ima dosta njihovih navijača, a pisali su i o tome da su oni sudjelovali u tučnjavi između Rusa i Poljaka. O tome svjedoče i fotografije navijača sa srbijanskim obilježjima.

Upravo zbog svega navedenog bit će zanimljivo vidjeti kako će Uefa reagirati i koliku će kaznu odrediti HNS-u zbog svega što se događalo na utakmici protiv Španjolske.