Sportsko udruženje Trešnjevka domaćin prvog turnira u malom nogometu

Počitelj
Turnir se održao na igralištu osnovne škole Počitelj pod pokroviteljstvom federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta hercegovačko-neretvanske županije.
Na turniru su sudjelovale četiri ekipe i to: malonogometni klub Opličići, malonogometni klub Rečice, sportsko društvo Donja mahala i sportsko udruženje Trešnjevka Počitelj.

Titulu najbolje ekipe ponijela je ekipa malonogometnog kluba Opličići ostavivši iza sebe ekipe Rečica, Donje mahale i Trešnjevke.

Predsjednik sportskog udružena Trešnjevka Velija Klepo u svom obraćanju prisutnima kazao je da je organizacijom ovog turnira u Počitelju učinjen korak više ka boljoj budućnosti Počitelja i da je ovo samo jedna u nizu aktivnosti koje će Trešnjevka u budućnosti realizirati.

Također, sudionici turnira i uzvanici pojetili su mjesta gdje su ukopani oni što su život dali braneći Počitelj za vrijeme ratnih dejstava.

Svi prisutni složni su da je iz Počitelja javnosti poslana snažna poruka jedinstva i zajedništva, a mi ovom prilikom sportskom udruženju Trešnjevka želimo još mnogo godina uspješnog rada.

Muamer Zukanović