FOTO  Sportom protiv nelegalne vlade FBiH

Mladež HDZ BiH

Nakon postavljanja vijenca na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima Mladež se uputila na stadion Hrvatskih branitelja Kiseljak. Sama utakmica je kasnila petnaest minuta jer se sudačka trojka u sastavu Stjepan Krešić, Ćane Primorac i Karlolina Pavlović, nije pojavila. Kontrolorka suđenja gospođa Elvira Jelenković Abdić je izostala iz opravdanih razloga. Nakon petnaest minuta čekanja na teren je izašla zamjenska sudačka trojka, te su napokon bili stvoreni uvijeti za odigravanje utakmice. Utakmica je završila rezultatom 4-4, a najbolji pojedinac utakmice je bio Denis Lasić, mandatar za sastav Vlade HNŽ-a, koji je kao posuđeni  igrač nastupio za ekipu Predsjedništva Mladeži HDZ BiH. 

Nakon utakmice Mladež je primila brzojav u kojem je pisalo kako je utakmica nelegalna jer su je sudili  nelegalni izabranici Krešić, Primorac, Pavlović. Na svu sreću nelegalna trojka se nije pojavila pa je utakmica ostala regularna i bit će upisana kao službena utakmica ove dvije ekipe.

Cilj utakmice je skrenuti pozornost na nelegalno formiranu federalnu vladu, te ukazati na postupke nelegitimnih predstavnika hrvatskog naroda, predstavnika kojima hrvatski narod nije dao povjerenje.

Nakon utakmice Mladež HDZ BiH se osvježila sokovima i pokojim pivom, a zajednički komentar je bio kako uistinu nedostaje prisustvo Ćaneta Primorca i Karloine Pavlović. U tom bi slučaju imali obilje smijeha i dobrog poslužitelja osvježavajućih pića.