Spektakl zajamčen: Messi i suigrači dolaze na Poljud!

hajduk split torcida, Hajduk, Split, Hajduk, hajduk split torcida, nk hajduk split, Hajduk, barcelona, HNK Hajduk, FK Željezničar, Torcida, rođendan, Hajduk, Dinamo Hajduk, Torcida, maksimir, Hajduk, nk rijeka, HNK Rijeka, kazne, Torcida, prvak hrvatske, Torcida, vatrogasci, Hajduk, Torcida, Hajduk, torcida hajduk, everton, Torcida, hajduk split torcida, Hajduk
Izaslanstvo marketinške agencije Mediapro iz Barcelone, koje je prevodio brat aktualnog trenera europskog prvaka Pepa Guardiole, na prijemu u Gradskoj vijećnici razgovaralo je sa splitskim gradonačelnikom o mogućem dolasku katalonskog nogometnog giganta na Poljud.

Povod je, naravno, 100. rođendan majstora s mora, a najaktraktivnija momčad svijeta bi u Split trebala doći u srpnju iduće godine.

Pere Guardiola je istaknuo da su se predstavnici Hajduka na vrijeme javili za organizaciju ovog spektakla jer gostovanje Barcelone priželjkuje čak 50 gradova svijeta, a Split je samo jedan od dva odabrana.

"Za kratko vrijeme smo napravili dosta i na pravom smo putu da realiziramo ovaj projekt. Vjerujem da ćemo uspjeti organizirati gostovanje Barcelone u Splitu. Riječ je o zahtjevnom projektu u okviru kojeg treba riješiti mnoga pitanja, primjerice smještaj i osiguranje. Kada 2011. završi prvenstvo Barcelona će doći i dovest ćemo veliko iznenađenje, pa zato i organizacija mora biti na najvišoj razini", rekao je Guardiolin brat, piše DalmacijaNews.