FOTO  Slovenci zainteresirani za napadača HŠK Zrinjski

Nardin Mulahusejnović , Stadion HŠK Zrinjski, Nardin Mulahusejnović , Stadion HŠK Zrinjski, Nardin Mulahusejnović , HŠK Zrinjski
... gotovo u svakoj utakmici trese protivničku mrežu i sigurno je jedan od najvećih razloga zašto ćemo GOŠK-a i naredne sezone gledati u Premier ligi Bosne i Hercegovine.

Kao javlja slovenski portal Ekipa24.si, Mulahusejnović, koji ima samo 20 godina, zainteresovao je Zlatka Zahoviča, ali i Milana Mandarića, pa će se za njegove usluge boriti Maribor i Olimpija.

"U BiH je dobio nadimak "novi Edin Džeko". Tako smo barem čuli. Usporedba sa Džekom je prebrza, ali ovaj 20-godišnji napadač smatra se jednim od najvećih talenata u BiH", navodi ovaj portal.

Mulahusejnović je prošlog ljeta iz Bratstva prešao u Zrinjski, a za ovaj klub je debitirao sa svega 19 godina. Ipak, u mostarskom klubu se nije previše naigrao, a odlazak u GOŠK ispostavio se kao pun pogodak.

Mulahusejnović je u Gabeli pokazao svoj puni potencijal, a ovih dana izvanredno je i u Zrinjskom zbog 20-godišnjeg Gračanlije. Na ljeto mu ističe ugovor te bi bez odštete mogao napustiti klub.