Sloga u prijateljskoj utakmici svladala Široki 4:2

nk sloga ljubuški, HNK Brotnjo, nk sloga, nk sloga ljubuški, Damir Vučić, nk sloga ljubuški, 1 liga federacije, nk sloga ljubuški, nk sloga, NK Široki Brijeg, HNK Sloga Ljubuški, nk sloga, Sloga Ljubuški, mladost doboj kakanj
Iako je Široki Brijeg igrao u kombiniranom sastavu, s dosta juniora u momčadi, pa čak i s jednim kadetom, poraz im ipak nije dobro "sjeo".

Prvo poluvrijeme nije donijelo izglednu priliku na obje strane, sve do 45. minute kada za vodstvo novopečenog federalnog prvoligaša pogađa Vila.

U drugom poluvremenu u igru su ušli skoro svi prvotimci "Plavo-bijelih" dok su stoperske pozicije zauzeli Šaravanja te kadet Nikić.

No, uskoro je uslijedio novi šok za Širokobriježane, u 54. minuti za 2:0 pogađa Handžić. Ubrzo nakon toga u šesnaestercu Ljubušaka srušen je Menalo, a Wagner iz najstrože kazne pogađa gredu.

Sloga je ostala bez igrača u nastavku igre, a povratnik u momčad Širokog Brijega Mate Pehar u 62. minuti smanjuje rezultat na 1:2. U 74. minuti jedanaesterac za Slogu, a siguran realizator bio je Serdarević. Za dvije minute kapetan Wagner izlazi pred gostujućeg vratara te smanjuje rezultat na 2:3. Konačan i iznenađujući rezultat 2:4 u 88. minuti postavlja Ramić./HMS/