Sloga razmišlja o pojačanjima a neki igrači ne zaslužuju nositi dres

Gostujući u ponedjeljak u Svlačionici najavili su pohod na prvo mjesto na ljestvici u proljetnom dijelu prvenstva i ulazak u Drugu ligu F BiH. Trener Jakić je rekao kako je prezadovoljan postignutim rezultatima u jesenjem dijelu prvenstva, te još više igrom koju su prikazali njegovi igrači, posebice stoga što se s pripremama krenulo dosta kasno.

Kapetan Vučić se složio s trenerovim mišljenjem i dodao da se u početku prvenstva igralo na svježinu, a kasnije se forma ustalila.

Razmišljajući o nastavku prvenstva i određenim pojačanjima koja bi Slogi omogućila da što lakše dođe do prvog mjesta i plasmana u viši rang natjecanja, trener Jakić je rekao da bi ekipi dobro došao jedan desni bočni igrač, jedan veznjak i jedan napadač i da će o tome razgovarati s upravom kluba.

Također je istaknuo kako je trenutni igrački kadar Sloge preširok, kako ima igrača koji ne zaslužuju nositi Slogin dres i da će se nekim igračima morati zahvaliti. Kako bi što spremnije dočekali proljetni nastavak prvenstva, s pripremama bi trebali krenuti već oko 15. siječnja, rekao je Jakić.

Vučić je dodao da većina igrača igra profesionalno mali nogomet, te da će tako stanku u prvenstvu iskoristiti za igranje u malonogometnim ligama što će im, po njegovom mišljenju, omogućiti održavanje forme.

Obojica su izrazili sreću i zadovoljstvo zbog povratka navijača na Babovac, ali i na tribine drugih stadiona gdje je gostovala Sloga i podrške koju su im u pružali tijekom cijelog jesenjeg dijela prvenstva. Posebice su pohvalili najvjernije navijače „Rđe“. Kazali su da su upravo oni bili 12-ti Slogin igrač, te na kraju još jednom najavili pohod na prvo mjesto.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]/ljubuški.info