FOTO  Slišković: Trenutno jedni cilj Zrinjskog je obrana naslova prvaka BiH

press zrinjski

Povodo održavanja press konferencije je sutrašnja nogometna utakmica između HŠK Zrinjski i FK Krupa sa koja se igra u okviru 1. kola Lige za prvaka Premier lige Bosne i Hercegovine.

Slišković je istaknuo da je zadovoljan dosadašnjim radom svojih nogometaša, ali da će rezultat pokazati gdje su trenutno Plemići. 

"Sve ovo što ja kažem u ovom trenutku može da padne u vodu, ako se ne ostvari dobar rezultat. U ovom trenutku, ali i u narednim trenutcima jedini je cilj obrana naslova prvaka Bosne i Hercegovine i to je onaj zacrtani cilj. Zbog toga cilja sam ovdje i doveden", izjavio je Slišković na početku razgovora sa okupljenim novinarima.

"Igrači su svjesni da se samo pobjedom mogu vratitit i da ostvare ono zacrtano. Zadovoljstvo mi je što sam u par treninga mogao vidjeti momke, prije svega da mi dolaze na trening sa osmjehom. Nisam znao raniju situaciju, ali čuo sam da je bio nekakvo neraspoloženja. Neki treninzi su mi pokazali da to malo po malo nestaje i vidim da se jednostavno vratio osmjeh na lice igrača i da postoji velika želja da izađu iz ove krize", izjavio je Slišković.

Sutrašnja utakmica biti će dosta zahtjevna, a jedini cilj je osvajanje sva tri boda. Utakmica Zrinjskog i Krupe na rasporedu je u subotu 01. travnja sa početkom u 16:00 sati.

HERCEGOVINA.info