Slišković: Ne možemo biti zadovoljni s tim što nam se dogodilo u subotu

Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković

Poslije utakmice sam rekao da je utakmica 'mirisala' na neodlučeni rezultat. Mislim da je najpravednije prema onome što su prikazale obje ekipe bila podjela bodova. Imali smo tu nesreću da primimo pogodak upravo iz dijela na kojem smo najviše radili prethodnog tjedna, a to je korner. Ne možemo biti zadovoljni s tim što nam se dogodilo u subotu.

U srijedu u Mostar dolazi Sloboda momčad koja je u subotu porazila Sarajevo s 2:1 na Tušnju. Ove sezone Plemići su dva puta bila uspješniji od Tuzlaka, na domaćem terenu 2:0, te u gostima 1:0.

"Sutra se najvjerojatnije vraćamo u sustav 4-3-3. Veselinović je kvalitetno radio u prethodnom razdoblju, naravno da Dado (Veselinović) mora i treba dati više. U sustavu 4-3-3 moramo imati jednog kvalitetnog skakača kao što je Veselinović, s tim da naravno moramo Stojkića s lijeve, i Kadušića ili Galića s desne strane maksimalno iskoristiti, da dođu u završnicu da bismo uopće imali mogućnost da Veselinović dođe do izražaja. Bez ubacivanja sa strane njegova igra će biti sigurno otežana. To će biti promjena u odnosu na Široki. Imamo imperativ pobjede protiv Slobode i vjerujem da ćemo to kvalitetno odraditi.

izvor: pogled.ba