Slaven Musa zadovoljan pripremama Zrinjskog

Nakon nekoliko kišnih dana vrijeme je jučer konačno poslužilo Plemiće pa je utakmica odigrana po relativno lijepom vremenu, a da nije bilo velike lokve na sredini terena mogli bismo napisati i u idealnim uvjetima za igru.

Šef struke Slaven Musa jučer je na teren poslao 22 nogometaša, od 25 koliko ih je poveo u Neum. Prema očekivanjima teku pripreme i ovakve utakmice služe nam da provjerimo trenutnu formu. Zadovoljan sam prikazanom igrom i onim što su moji nogometaši pružili. Postigli smo četiri pogotka, a imali smo još mnoštvo prilika. Zakazala je realizacija, a imali smo određenih problema i u zadnjem redu, međutim to su stvari koje ćemo otklanjati. Kao što ste vidjeli slijedi nam još rada i dosta toga treba popraviti, rekao je Musa nakon utakmice.

Što se tiče novih igrača sigurno je da se oni dokazuju i za mene to nije neko iznenađenje. Svi igrači imaju šansu, a još ćemo vidjeti kako će to izgledati sa jačim protivnicima. Kutalija je pokazao da će biti pravo pojačanje. Arežina je danas silom prilika igrao na desnom boku, a on je već pokazao da se radi o velikom potencijalu. Perić i Rašo se dosta trude i pokazali su da nam dosta mogu pomoć. Gagro je alternativa na lijevom boku gdje se do sada Stojkić pokazao kao pravo pojačanje, nastavio je Musa.

Ipak konstatacija je da ipak najviše škripi na desnom boku. Prvo poluvrijeme je desni bok pokrivao Stjepanović, dok je u drugom po desnoj strani igrao Arežina. Na desnom boku smo najtanji. Prava je sreća što povreda Ive Zlatića nije teška, pa će on konkurirati za to mjesto. Trudimo se pronaći adekvatno pojačanje za desni bok, ali u svakom slučaju iako nađemo pojačanje, tu najozbiljnije računamo na Ivu Zlatića koji ima kvalitetu, završio je Musa.

Jučer nisu nastupili već spomenuti Zlatić zbog neugodne povrede nosa, te Barišić i Salković koji će svoju priliku sasvim sigurno dobiti na jednom od slijedećih pripremnih susreta. U momčadi Branitelja jučer je nastupio Josip Aničić i ostavio dobar dojam, dok drugi nogometaš Zrinjskog na posudbi Pero Zovko zbog bolesti nije jučer nastupio.

Slijedeći meč Plemići igraju u srijedu u Međugorju, a protivnik je hrvatski prvoligaš Zagreb. Iz Zagreba su tražili da se utakmica igra u 15 sati, a kako nam jučer reče Slaven Musa moguća je korekcija termina na 14 i 30 o čemu ćemo Vas obavijestiti putem našeg portala.

Nakon utakmice u Međugorju Plemići se vraćaju u Neum gdje ostaju do subote. Upravo u subotu slijedi nova utakmica i to sa NK Šibenik, a mjesto odigravanja je Mostar.