Slaven Musa: Za sada smo zadovoljni pripremama

Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, Slaven Musa, GOŠK Gabela, Slaven Musa, NK Čelik
"Tjedan dana priprema je iza nas, u petak smo radili i prva testiranja koja će pokazati neko inicijalno stanje nogometaša i sa te strane smo zadovoljni jer su igrači došli optimalno pripremljeni za ovaj period iza nas i to je dobra baza za nastavak rada".

Kako ocjenjujete ove prve dane priprema?

"Sve teče onako kako smo i planirali, imamo trenutno raspolaganju više nogometaša nego što nam je potrebno i tako će biti sve do odlaska u Neum gdje ćemo smanjiti broj igrača na neku normalnu mjeru kako bi mogli na miru raditi. Vidjet ćemo u ovim provjerama tko se još može nametnuti i ukoliko neko zadovolji struku on će i ostati tu, a ukoliko ne onda se zna što slijedi".

Kako ste zadovoljni sa igračima koji su dovedeni kao pojačanja?

"Duro će nam sasvim sigurno biti pravo pojačanje i to se odmah vidi nakon par treninga. Kutalija isto tako bez obzira što je iza njega pauza od pola godine. Markić dobro radi pokazuje da će se na njega moći računati za stoperska mjesta. Stojkić pokazuje da ćemo na njega moći najozbiljnije računati u nastavku prvenstva i on nam je pravo pojačanje za lijevi bok".

Ima li za sada problema sa povredama?

"Nemamo nekih većih problema ako izuzmemo ove mlađe igrače. Tabaković je dobio neugodan udarac u zglob, a Gagro ima blagu virozu. Igrači imaju slobodnu nedjelju, u ponedjeljak nastavljamo trenažni proces i u Mostaru smo do četvrtka kada krećemo za Neum".

U nedjelju će naši nogometađi imat i prvu provjeru, a protivnik je momčad Branitelja. Utakmica se igra u Neumu, a o terminu ćemo Vas obavijestiti na vrijeme.