Slaven Musa: Za gol više i pobjedu za trofej

Ni Široki Brijeg, a ni Željezničar ne znaju igrati na 0:0, definitivno ćemo pokušati igrati na način da postignemo gol više od Željezničara", kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Slaven Musa.

Dodao je kako je veliki optimist, kako Široki Brijeg djeluje svježije, što bi moglo čak i presuditi. Musa ima puno povjerenje u svoje izabranike i uvjeren je da će „Plavo-bijeli" u slavljeničkom raspoloženju dočekati kraj uzvratne utakmice (utorak, 14. svibnja, 19 sati) i podići trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH.

Jednako optimističan je i Wagner, uz Šilića jedini igrač u današnjoj postavi Širokog Brijega koji je sudjelovao u osvajanju Kupa BiH 2007. godine. U „koprodukciji" s Kordićem „razbio" je Borca u prvenstvu, i „polovica" učinka od subote, kaže, bit će dovoljna za trijumf nad Željezničarom i slavlje.

Što se sastava tiče, u odnosu na prvih 11 protiv Borca moguća je tek jedna izmjena, da Landeka možda krene od prve minute. Izvan konkurencije su D. Džidić i M. Marić, možda i Serdarušić, a oporavio se Šilić koji će susret započeti na klupi.

nk-sirokibrijeg.com