Slaven Musa: Timovima iz vrha ne možemo parirati

Zrinjski Gošk
- Željezničar je bio bolji u svim elementima igre i zasluženo je pobijedio. Bez obzira u kakvom smo sastavu mi bili, a nedostajala su nam trojica važnih igrača, Željo je bolji tim, rekao je Musa nakon poraza.

- Iznenađeni smo ovom taktikom Željezničara, a najviše nam je problema stvorila promjena pozicija Zeca i Zakarića. Očigledno je novi trener Želje dao igračima neke drugačije upute i ovo je definitivno velika promjena u odnosu na utakmice koje smo gledali, dodao je.

Bio je iskren i po pitanju ciljeva..., doduše, tu jednostavno i nema prostora za manipulaciju - doseg gabelskih Lavova je poznat, a nije toliko visoko da se GOŠk mogao suprotstaviti Želji, makar su Plavi dan uoči utakmice promijenili trenera (umjesto Slavka Petrovića instaliran Admir Adžem).

- Naš cilj je ostati u ligi. Pokušali smo iskoristiti ovaj trenutak u kojem se Željezničar nalazio da probamo izvući nešto više, ali čekat ćemo drugu šansu. Mislim da smo kvalitetom bolji od Viteza i Čelika i svoju šansu ćemo tražiti u utakmicama protiv konkurenata. Timovima iz vrha još uvijek ne možemo parirati, zaključio je Musa.

Dnevni list