Slaven Musa: Spremni smo pružiti kvalitetan otpor favoriziranim Talijanima

U Zenici će nam nedostajati braća Džidić koji su ozlijeđeni, dok su ostali svi zdravi i spremni. Vraća nam se i oporavljeni Zakarić koji je propustio prvi prvenstveni dvoboj, kazao je trener Slaven Musa na početku konferencije za medije.

Igrači i stručni stožer petoplasirane momčadi talijanske Serie A jutros su sletjeli u međunarodnu zračnu luku u Sarajevu, odakle su se uputili prema Zenici, gdje će večeras odraditi trening, dok nogometaši Širokog Brijega neće imati tu privilegiju.

- Znamo o kakvoj se momčadi radi. Udinese zadnjih godina drži kostur momčadi koji nadograđuje kvalitetnim pojačanjima. No, i mi imamo svoje kvalitete. Imamo vjeru u svoje mogućnosti i spremni smo pružiti kvalitetan otpor favoriziranim Talijanima, kazao je Musa, te otkrio prednosti svoje momčadi.

- Naša prednost je u tome što su oni još uvijek na početku priprema i fizički ne mogu biti u dobrom stanju. Ukoliko nas podcijene tu vidim potencijalnu našu šansu. Dok god budemo imali minimalne šanse borit ćemo se i skupo prodati svoju kožu, dodao je Musa.

Utakmica je na rasporedu sutra u 20:45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici, a među navijačima vlada veliko zanimanje, stoga je za očekivati i popriličan broj pristalica Širokog Brijega u Zenici. Također svoj dolazak najavilo je i 100-ak Bianconera.

- To što igramo na travnjaku u Zenici za moje igrače ne predstavlja problem. Međutim, žao mi je što utakmica neće biti na Pecari, pred našim sugrađanima i navijačima. No što je tu je, stoga pozivam sve, posebice ljubitelje nogometa iz središnje Bosne, da dođu na Bilino polje i uživaju u jednoj kvalitetnoj nogometnoj prednosti, istaknuo je vidno raspoloženi trener Širokobriježana.

Cijena ulaznica je 10 KM, a navijači Širokog Brijega bit će smješteni na istočnu tribinu („Škripari" će također biti na istoku, ali u donjem dijelu, u sektoru koji se naslanja na jug) stadiona Bilino polje u Zenici. Moguće je kupiti i ulaznice za VIP B ložu po cijeni od 30 KM. Navijači Udinesea bit će smješteni na sjevernoj tribini (cijena ulaznice za njih je 10 eura), a svi ostali gledatelji na zapadnoj.

Ulaznice će biti u prodaji i na dan odigravanja utakmice u kiosku na stadionu Bilino polje, priopćili su na stranici kluba s Pecare.

www.jabuka.tv