Slaven Musa: Krišto je naše istinsko pojačanje

Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski, Slaven Musa, HŠK Zrinjski
Pet (ne)planiranih imena u rubrici odlasci, ipak, na kraju nije previše uzrujalo šefa struke HŠK Zrinjski.

Za sve igrače koji su od nedavno Pod Bijelim brijegom postali bivši pronađene su adekvatne zamjene, s tim što za Tonija Šunjića Musa nije imao želju tražiti alternativu. Kazao je i kako za tim nema potrebe s obzirom da Toni Markić Šunjića može zamijeniti na pravi način.

„Očekuje nas petnaest utakmica u kojima stoperski tandem Džidić - Markić može odgovoriti zadatku na adekvatan način. Zbog toga nam novi stoper nije bio potreban", kaže Musa.

Konkurenciju u veznom redu nedavno je pojačao Dario Krišto. Novajlija koji je pristigao iz Šibenika za sad se pokazao kao pravo pojačanje.

„Dolaskom Krište dobili smo širinu u veznom redu kao i mogućnost rotacije, što je veoma pozitivna stvar. Osim njega tu su Muminović, Ivešić, te starosjedioci Miličević i Aničić. Krištinim dolaskom smo zaključili listu pojačanja ove zime", rekao je Musa.

Dario Krišto je inače porijeklom iz Tomislavgrada, a svoju profesionalnu karijeru započeo je u Interu iz Zaprešića. Posljednjih godinu dana nosio je dres Šibenika.
Sniježno nevrijeme krajem prošle sedmice poremetilo je i planove struke Zrinjskog. Osim nemogućnosti treniranja Pod Bijelim brijegom, Zrinjski je preskočio i Brotnjov turnir u Čitluku koji je odgođen.

SCsport.ba