Slaven Musa: Imamo vremena sve popraviti i ostvariti cilj

Slaven Musa: Imamo vremena sve popraviti i ostvariti cilj
Protiv Krupe su pokazali malo više inicijative da prvi dođu do gola, ali i ostavili dojam nedovoljne odlučnosti i agresivnosti da to stvarno naprave. Krupa je svoju prvu pravu priliku realizirala i osvojila sva tri boda.

- Prvo poluvrijeme se više igralo da se ne primi gol, kasnije smo se i mi malo otvorili, Krupa imala više prostora. Gol je potpuno otvorio utakmicu, ali mi nismo imali sreće poentirati do kraja. Ovoga puta nam je samo nedostajao pogodak, ali imali smo protiv sebe izuzetno koncentriranu, pogotovo defanzivno dobru formaciju protivnika, komentirao je trener GOŠK-a Slaven Musa ističući problem realizacije.

- Napravili smo šansi kao možda ukupno u prvih pet kola. Objektivno nismo imali ni sreće, ali to ne umanjuje pobjedu Krupe. Mi ćemo raditi na našim greškama, kako u obrani, tako i u napadu, odnosno situacijama kad je teže promašiti nego postići pogodak. Vjerujem da imamo vremena da to popravimo i da imamo kvalitetu da ostvarimo cilj, ostanak u ligi.

Na kraju je pobijedio poimenice kvalitetniji sastav.

- Krupa je kvalitetnija od nas, iskusnija ekipa koja je slavila iako nije igrala dobro, kazao je Musa.

U ovoj utakmici Gabeljani itekako imaju za čim žaliti jer su sveli protivnika praktički na jednu šansu, ali ipak primili gol. S druge strane nisu znali biti konkretniji u svojim napadima. Ostaje im napraviti najbolje u reprezentativnoj stanci jer ih onda očekuje gostovanje Slobodi, pa domaći meč sa Zrinjskim.

- Odmorit ćemo se i sabrati dojmove. Pokušat ćemo popraviti sve ono što smo vidjeli da u prvih šest kola nije dobro. Nemamo baš rezultatski zaostatak jer smo skupili 6 bodova. Za sljedeću utakmicu u Tuzli ćemo imati Antu Radeljića na dispoziciji, dok nam Branimir Odak zbog tri žuta kartona neće moći igrati. Nastojat ćemo se pripremiti, osvježiti i skautirati Slobodu kako bi polučili dobar rezultat u Tuzli, zaključio je Slaven Musa.

Dnevni list