Slaven Bilić: Nakon Švedske očekivati je da neki igrači otpadnu

... kako će to biti posljednja provjera prije objave kandidata za predstojeće EP.Švedska je veliki suparnik i sutra želimo dobar rezultat.

Neki će sutra zacementirati svoju poziciju u reprezentaciji, dok će neki možda kompromitirati svoje mjesto.

Slaven Bilić nije želio govoriti o sastavu koji će sutra istrčati na travnjak stadiona Maksimir. Pohvalio je izvanredan angažman svih igrača na treninzima, a na press konferenciji nije želio govoriti ni o suparnicima koji Hrvatsku očekuju na predstojećem Europskom prvenstvu.

"Do početka Europskog prvenstva ima još dosta vremena, ispred nas je Švedska i želimo se koncentrirati na tu utakmicu, rekao je Bilić.

"Protiv Švedske nitko nema izgleda statičnom igrom s nedovoljno trke. Bit će to dobar ispit i za Irce koji također igraju s mnogo trke", istaknuo je Bilić.

Na upit strahuje li od mogućih ozljeda, Bilić se nasmijao. "Ne idemo na bungee jumping pa da strahujem od ozljeda. Idemo igrati nogomet," poručio je. Bilića.

Što se tiče Ćorlukine izjave kako on ne želi igrati na lijevom boku, Slaven Bilić kao i njegovi prvi suradnici Aljoša Asanović i Nikola Jurčević izjavili su da će Vedran igrati na mjestu koje oni procijene da treba igrati, te da Vedran može kvalitetno igrati na više pozicija.