Skandalozno: Ulaznica Ultrasima za skelu 10 km

HŠK Zrinjski proslava nakon utakmice

O utakmici je manje više sve poznto, ali ima dosta stvari koje su sasvim nelogične. Prva nelogičnost je cijena karte za navijače Zrinjskog koja iznosi 10 km. To ne bi možda bilo ni čudno kada bi navijači Zrinjskog bili smješteni na normalnu tribinu. Ovako najvatrenije pristalice aktualnog nogometnog prvaka bit će smješteni na skeli koja više priliči nekom seoskom sajmu nego li nogometnom stadionu. Domaćin se uoči utakmice pravdao da je dužan gostujućim navijačama obezbijediti 5% kapaciteta stadiona, a pošto skela na koju će biti smješteni Ultrasi ne ulazi u kapacitet jasno je da će navijači Zrinsjkog dobiti 0% od raspoloživog kapaciteta. Iako Gradski derbi nosi veliki naboj, iako je atmosfera naelektrisana do usijanja cijena ulaznice od 10 km za nekakvu skelu je zaista skandalozna.

Druga stvar je zabrana prelijetanja zrakoplova koji su naručili navijači Zrinjskog. Što je razlog zabrani do sada nije razjašnjeno, ali kada je moguće da je ta ulaznica za skelu 10 km, onda ne bi bilo čudno da je objašnjenje da zrakoplov ne može letjeti zbog vulkanske mase sa Islanda.

HŠK Zrinjski proslava nakon utakmiceTo nije sve jer mediji sa istočne strane Mostara su donijeli vijest kako je njihova strana grada oblijepljena osmrtnicama HŠK Zrinsjki.

Zaista lijep način da se napumpava atmosfera i još lijepši način da se pokaže da je zabrana leta zrakoplova nelegalna, a da su ove osmrtnice nešto sasvim normalno i legalno, Bilo kako bilo o svemu što se bude događalo na i oko današnjeg derbija bit ćete blagovremeno izvješćeni na našem portalu.

Okupljanje Ultrasa zakazano je za 14 sati i 30 minuta ispred stadiona Zrinjskog, a na našem portalu bit ćete u prilici pratiti on line prijenos utakmice počev od 16 sati i 15 minuta.

hercegovina.info