VIDEO  Sjajna atmosfera na Mokrom Docu 2006. godine, 'golčina' Džidića, Stojanović 'spasio' domaćina

Sjajna atmosfera na Mokrom Docu 2006. godine, 'golčina' Džidića, Stojanović 'spasio' domaćina
hercegovina.info

Hercegovački derbiji između nogometaša Zrinjskog i Širokog Brijega uvijek su bili mamac za ljubitelje sporta. Atmosfera i na Pecari i pod Bijelim brijegom je uvijek uzavrela, a uzbuđenja ne nedostaje i na travnjaku.

Početkom i sredinom 2000-tih godina Posušje je imalo veoma kvalitetnu momčad koja je bila dostojan protivnik Zrinjskog i Širokom Brijegu. Posušje i Zrinjski tako su odigrali niz zanimljivih utakmica, a mi izdvajamo onu odigranu 30. rujna 2006. godine u sjajnoj atmosferi na stadionu Mokri Dolac pred oko 2500 gledatelja.

Zrinjski je poveo u 14. minuti prekrasnim golom Damira Džidića u koji je pogodio s više od 30 metara. Domaćin je poravnao preko Danijela Stojanovića u 32. minuti, a isti igrač je u posljednjim trenucima prvog dijela donio prednost Posušanima.

U nastavku susreta Plemići su poravnali preko Matije Matka u 49. minuti. Do kraja susreta nije bilo pogodaka, a hercegovina.info vam donosi sastave ekipa te snimku cijele utakmice koja je emitirana na programu Hercegovačke televizije Mostar.

HŠK Posušje: Nikola Schreng(C), Semjon Milošević, Kaja Rogulj, Petar Šuto, Vlado Hrkać, William Etchu Tabi, Damir Milanović, Jure Ivanković, Ante Serdarušić, Mirza Mešić i Daniel Stojanović. Klupa: Dean Bandović, Mladen Vranjković, Zvonko Bakula, Mirsad Šiljak, Ivan Zelenika i Boško Perajica. Glavni trener Dragan Jović.

HŠK Zrinjski: Romeo Mitrović, Velibor Vidić, Staniša Nikolić, Davor Landeka, Damir Džidić, Igor Žuržinov, Matija Matko, Krešimir Kordić, Mladen Žižović, Velibor Đurić, Lamine Diarra. Klupa: Nikola Marić, Goran Jurić, Admir Joldić, Alvin Karadža, Vladimir Branković, Vlado Zadro, Vladimir Slišković. Glavni trener: Blaž Slišković

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.