VIDEO  Sjajna atmosfera na Mokrom Docu 2006. godine, 'golčina' Džidića, Stojanović 'spasio' domaćina

Posušje Zrinjski
hercegovina.info

Hercegovački derbiji između nogometaša Zrinjskog i Širokog Brijega uvijek su bili mamac za ljubitelje sporta. Atmosfera i na Pecari i pod Bijelim brijegom je uvijek uzavrela, a uzbuđenja ne nedostaje i na travnjaku.

Početkom i sredinom 2000-tih godina Posušje je imalo veoma kvalitetnu momčad koja je bila dostojan protivnik Zrinjskog i Širokom Brijegu. Posušje i Zrinjski tako su odigrali niz zanimljivih utakmica, a mi izdvajamo onu odigranu 30. rujna 2006. godine u sjajnoj atmosferi na stadionu Mokri Dolac pred oko 2500 gledatelja.

Zrinjski je poveo u 14. minuti prekrasnim golom Damira Džidića u koji je pogodio s više od 30 metara. Domaćin je poravnao preko Danijela Stojanovića u 32. minuti, a isti igrač je u posljednjim trenucima prvog dijela donio prednost Posušanima.

U nastavku susreta Plemići su poravnali preko Matije Matka u 49. minuti. Do kraja susreta nije bilo pogodaka, a hercegovina.info vam donosi sastave ekipa te snimku cijele utakmice koja je emitirana na programu Hercegovačke televizije Mostar.

HŠK Posušje: Nikola Schreng(C), Semjon Milošević, Kaja Rogulj, Petar Šuto, Vlado Hrkać, William Etchu Tabi, Damir Milanović, Jure Ivanković, Ante Serdarušić, Mirza Mešić i Daniel Stojanović. Klupa: Dean Bandović, Mladen Vranjković, Zvonko Bakula, Mirsad Šiljak, Ivan Zelenika i Boško Perajica. Glavni trener Dragan Jović.

HŠK Zrinjski: Romeo Mitrović, Velibor Vidić, Staniša Nikolić, Davor Landeka, Damir Džidić, Igor Žuržinov, Matija Matko, Krešimir Kordić, Mladen Žižović, Velibor Đurić, Lamine Diarra. Klupa: Nikola Marić, Goran Jurić, Admir Joldić, Alvin Karadža, Vladimir Branković, Vlado Zadro, Vladimir Slišković. Glavni trener: Blaž Slišković

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.