VIDEO  Široki je u Marku Pervanu dobio pravo pojačanje

Marko Pervan
NK Široki Brijeg

Pred nogometašima NK Široki Brijeg, ovog  vikenda je zahtjevno gostovanje kod Mladosti. Igrači Tonija Karačića na gostovanje idu nakon osvojenog boda protiv Borca na Pecari.

Vratili su se Plavi s Pecare nakon 0:2 i uspjeli osvojiti vrijedan bod. U momčadi Širokog debitirao je i Marko Pervan, koji je ove zime na Pecaru stigao iz Bugarske, točnije iz Boteva.

Debi je za Pervana bio fantastičan. Nakon odlične akcije i pasa s kapetanom Dinom Ćorićem, Pervan je postigao fantastičan gol. Neobranjiv za vratara Borca.

Karijeru je Pervan započeo u Međugorju, otkuda je preselio u redove Adriatica. Iz Adriatica prelazi u RNK Split, gdje njegov potencijal dolazi do izražaja. Nakon Splita odlazi u Cibaliju, a potom u Osijek. Nakon toga branio je boje albanskog Skenderbeua, te naposljetku Boteva iz Plodiva.

Krasi ga odličan udarac, brzina, ali i "lopta s očima", koja ide prema  napadačima. Dobili su na Pecari odličnog igrača. Sam Pervan smatra kako je došao u jako dobru momčad koja može puno više:

"Kada sam se vratio iz Bugarske dobio sam poziv Širokog, i
odlučio sam ga prihvatiti te smo potpisali ugovor na godinu dana. Široki je klub duge tradicije u bh-a nogometu, i sigurno da
zaslužuje bolji plasman od trenutnog. Poznajem dosta suigrača od prije i svakako je da se radi o dobroj momčadi, ali imamo dosta problema s ozljedama koje su sigurno i utjecale na rezultat. Ipak mislim da se možemo priključiti u borbu za Europu i osvojiti kup što bi jako puno značilo i klubu i navijačima,
kaže Pervan za hercegovina.info.

Sadržaj se učitava...

Trener Širokog Brijega Toni Karačić se nada kako će se Pervan što prije uklopiti:

"Marka poznam i od ranije. Radi se o igraču koji sigurno ima kvalitetu. Nadam se da će mu što manje trebati vremena za adaptaciju. Po prvi puta igra našu Premijer ligu, i nadam se da će se što prije adaptirati i odgovoriti na zahtjeve", kazao je Karačić za hercegovina.info

Široki Brijeg susret kod Mladosti igra sutra 29.02. od 14:30.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.