Široki Brijeg pokraden protiv Slavije?!

...prvenstvene utakmice XXII. kola Premijer lige BiH FK Slavija - NK Široki Brijeg, koja se igrala u I. Sarajevu. Ne želeći umanjiti pobjedu domaćina, te motivaciju i htjenje kojom su igrači Slavije ušli u ovaj susret, ne smijemo dopustiti da se ne kaže koja riječ o suđenju. Naime, smatramo da je suđenje glavnog suca na spomenutom susretu bilo tendenciozno, sa očitom namjerom da se domaćim igračima dopusti da dođu do pozitivnog rezultata, bez obzira na brojne nedopuštene startove opasne po zdravlje igrača NK Široki Brijeg (Goran Zakarić izvučen iz igre u 36 minuti susreta, zbog povrede skočnog zgloba, zadobivene nakon trećeg grubog starta na njemu).

S druge strane, nogometašima NK Široki Brijeg dijelilo se kartone za banalne startove, odnosno, igrači NK Široki Brijeg su dobivali kartone čak i za faulove koji su se dogodili samo u očima glavnog suca. Jednako sporna situacija je bila kod dosuđenog jedanaesterca za Slaviju, kojeg nitko na stadionu nije vidio osim glavnog suca, a koji je očito usmjerio tijek utakmice u korist domaćina.

O događanjima na ovoj utakmici, ali i ostalim sudačkim pogreškama, koje se konstantno rade na štetu NK Širokog Brijega u ovoj nogometnoj sezoni, pasivnom radu komisija NS BiH, direktnom utjecaju pojedinih članova Odbora za normalizaciju u rad komisija saveza, koje bi trebale biti "nezavisne", te o ostalim nepravilnostima u radu NS BiH, govorit ćemo uskoro na konferenciji za novinare, koju ćemo organizirati upravo povodom posljednjih događanja, te ćemo svoje izjave potkrijepiti i činjenicama.

NK-Sirokibrijeg.com