Široki Brijeg i Željezničar odigrali bez pobjednika na Blatu

Široki Brijeg je veći dio utakmice bio bolja momčad i imao je vodstvo do same završnice kada je Šaban Peljih ponovno bio koban za Širokobriježane.

Samo nekoliko uvodnih minuta pripalo je igračima Željezničara, koji su mogli do vodstva iz ozbiljnih prilika Edina Adilovića. Ostatak utakmice protekao je u znaku Širokog Brijega koji je imao terensku inicijativu i vodstvo do same završnice. U 25. minuti nakon odlične kombinacije Ćorića i Wagnera, ovaj potonji upošljava Kordića koji bez problema postiže gol za vodstvo Širokog Brijega. Nova imena u Širokom Brijegu Blaić i Zakarić su pokazali dopadljivo izdanje, te se istaknuli s nekoliko prodora i oduzetih lopti, nagovijestivši kako će Široki s njima sigurno biti na dobitku.

Već na otvaranju drugog dijela, točnije u 48. minuti, Kožulj odlično upošljava mladoga Barišića koji rutinski pogađa rašlje Željezničarova gola. Široki Brijeg je u izmijenjenom sastavu i ostatak utakmice imao inicijativu do same završnice. Malo opuštanje domaćih kaznio je Pehilj koji je za nepune dvije minute donio poravnanje.

Široki Brijeg je počeo susret u sljedećem sastavu: Bilobrk, Marković, Blaić, I. Džidić, Brekalo, Landeka, Ivanković, Wagner, Ćorić, Zakarić i Kordić, dok su u nastavku zaigrali Soldo, Ješe, Barišić, Ćuže, Kožulj, Zadro, Kožul, Barišić, Buhač i Ljubić.

abcportal.info