FOTO  Shankly`s Pub u Mostaru domaćin druženja navijača Liverpoola

Liverpool, Mostar

U pitanju je okupljanje navijača engleskog velikana Liverpoola, a povod okupljanju bila je utakmica finala Liga Europe gdje su snage odmjerili Liverpool i Sevilla.

Druženje je trajalo cijeli dan. Već do jutra su se mogli čuti zvuci legendarnih Beatlesa, a kasnije, pristizanjem navijača i zvuci liverpoolovih navijačkih pjesama. Navijača je bilo iz svih krajeva Hercegovine, čak i iz Dalmacije koji su bili oduševljeni Mostarom i Shankly`s Pubom. „Pub je fenomenalan, atmosfera i osoblje odlični, a i grad je skroz lijep. Moja ekipa i ja smo došli iz Splita pogledati ovdje utakmicu i nije nam bilo problem preći dosta kilometara jer odavno to planiramo. Mi ovakvo nešto nemamo u Splitu, i od sada ćemo dolaziti još češće"- rekao nam je jedan od navijača.

Organizatori su pripremili odličan cjelodnevni program sa bogatom nagradnom igrom i brojnim iznenađenjima za navijače. Glavna nagrada od Shankly`s Pub-a je bila Liverpoolov uokviren dres. Pored toga bilo je još mnoštvo nagrada od ostalih spoznora.

Početak utakmice obilježila je iz sveg glasa otpjevana liverpoolova himna, „You`ll never walk alone", koja se nastavila pjevati i poslije utakmice bez obzira na ishod finala i poraz Liverpoola. „Malo smo tužni zbog poraza, ali Liverpool je nama svetinja i nijedan poraz ne može umanjiti njegovu stoljetnu veličinu. Neki su ljudi iznenađeni jer poslije poraza jednako sa žarom pjevamo himnu kao i na početku, ali kad se izgubi tek onda i shvaćaš pravi smisao i bit himne jer ona kaže da uvijek hodaš sa nadom u srcu. Naša druženja i nova prijateljstva koja smo dobili Shankly`s Pub-om su nama dokaz da nikad nećemo hodati sami" , ispričala je za kraj svoje dojmove Adrijana Prskalo, jedna od navijačica.