Senzacija na pomolu: Hajduk s Benficom dogovorio razmjenu igrača?

Osim što su čelnici prihvatili Vučevićev popis pomoćnika, procurila je informacija da 'bili' dogovaraju suradnju s Benficom o razmjeni igrača.

Na Poljudu su konačno presjekli dilemu, nakon što je Goran Vučević potpisao ugovor, vodstvo kluba odobrilo je popis njegovih pomoćnika. Prema očekivanju, Vučeviću će pomagati dosadašnji asistent Zlatko Vujović te nekadašnji pomoćni trener Saša Glavaš. O golmanima će i dalje brinuti Tonći Gabrić, a o tjelesnoj pripremi igrača umjesto Duje Poljaka brigu će voditi nekadašnji hajdukovac, koji je dugi niz godina radio u Ukrajini, Boris Peyrek.

Vučević je najavio prozivku za ponedjeljak 17. siječnja, a pitanje je koga će povesti na pripreme u Tursku. Financijska situacija na Poljudu je takva da će netko morati otići kako bi se pokrpale rupe u blagajni. U prvom planu su Ibričić, Strinić i Vukušić, a što se tiče dolazaka, još uvijek nema konkretnih imena, osim što se pojavila informacija da Hajduk i portugalska Benfica namjeravaju razmjenjivati igrače.

Kako pišu 24 sata, u Benficu bi tako mogli krenuti Maloča i Strinić, a na Poljud bi umjesto njih sletjeli desni bek i ofenzivni veznjak. Na ljeto bi klubovi trebali razmotriti mogućnost otkupa ugovora.