Senzacija na pomolu: Eduardo dolazi u Hajduk?

Uprava Hajduka, ali i sam trener Stanko Poklepović već su nekoliko puta javno zavapili da im treba istinski killer. Napadač koji će šanse pretvarati u pogotke, a ne puniti novinske članke i popularizirati YouTube svojim atraktivnim – promašajima!

Budući da se Ahmad Sharbini potpuno izgubio na Poljudu, Splićani su odlučili ovog ljeta dovesti pravu i provjerenu 'špicu', a ne nekakvog mačka u vreći.

Tako su čelnici kluba odlučili, ni više ni manje, dovesti jednog od hrvatskih reprezentativnih napadača. Tako je prvo u kombinacije ušao Igor Budan, koji igra u talijanskom prvoligašu Palermu. No, u slučaju da deal s Budanom propadne, delegacija s Poljuda već se bacila na novi posao – i to kakav!

Naime, na Poljudu su zagrizli za Eduarda da Silvu, kojeg žele na jednogodišnjoj posudbi, piše Novi list.

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić već je naglasio da mu treba stari Dudu, ali da će se u pravu formu vratiti tek kad uhvati standardnu minutažu. U Arsenalu je trenutno 'miljama' od prve momčadi... Tako da su čelnici Hajduka, navodno, zamolili Bilića da malo porazgovara s Eduardom i nagovori ga na prelazak u Split, pod jednostavnim geslom: Hajduku treba napadač, Eduardu utakmice i minute!

Ipak, sve je još daleko od realizacije, ali kako tvrdi Novi list, priča ima ozbiljnu težinu, a procurila je iz kruga ljudi bliskih reprezentaciji. Hoće li Dudu put Splita, Lyona ili Moskve, ili neke od drugih mogućih destinacija odakle su stigli upiti – tek ćemo vidjeti...