Senzacija! Mourinho u United dovodi najskupljeg Hrvata u megarazmjeni!

inter, barcelona, Jose Mourinho, Oscar dos Santos Emboaba Júnior, Jose Mourinho, Chelsea, Jose Mourinho, Chelsea, Jose Mourinho, Manchester U, Jose Mourinho, Manchester United, Jose Mourinho, Manchester United, Jose Mourinho, Hrvatska reprezentacija, Jose Mourinho, Manchester United
U madridski Real doveo je Luku Modrića, s kojim je ostao u fenomenalnim odnosima, prošlo ljeto navlačio se s Interom, ali ipak nije uspio dovesti Ivana Perišića, a sada se okreće novom Hrvatu.

Naime, prema pisanju brojnih španjolskih i engleskih medija, Jose Mourinho želi dovesti Ivana Rakitića (29), najskupljeg hrvatskog nogometaša (prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura, pet više od Modrića).

Portugalac je oduševljen hrvatskim veznjakom i smatra da mu je upravo takav igrač potreban u megamomčadi koju stvara na Old Traffordu, prenosi Večernji list BiH.

Sviđa mu se i to što je Raketa u najboljim igračkim godinama, prepun iskustva, a ispred njega je još nekoliko godina igranja na vrhunskoj razini.

Iako Barca načelno nema namjeru pustiti Rakitića, Mourinho je pripremio odličnu ponudu.

Naime, spreman je Barci u zamjenu poslati Anthonyja Martiala, igrača koji je na Otok prije dvije godine otišao za više od 60 milijuna eura te u tom trenutku postao najskuplji tinejdžer svijeta.

Martial se kod Mourinha nije nametnuo i najčešće ga nema u početnom sastavu.

Iako gotovo u svakoj utakmici dobije određenu minutažu, sve to premalo je za igrača od kojeg se očekivalo da bude novi Thierry Henry.

Stoga je i on željan promjene, a Barcelona bi za njega zasigurno bila veliki izazov. Španjolski mediji, koji su ovu informaciju i plasirali, uvjereni su kako će već u siječnju Barceloni stići ponuda za Rakitića...