Senzacija: Chelsea nudi 23 milijuna eura za Modrića!

Luka Modrić podigao je prašinu na Otoku. O njemu se piše samo u hvalospjevima, a nakon interesa Manchester Uniteda, udicu je sad bacio i Chelsea.

Carlo Ancelotti navodno je za sljedeću sezonu dobio budžet oko 80 milijuna eura za transfere, a prvi na njegovom popisu je upravo hrvatski reprezentativac, piše Daily Star, koji također navodi kako je menadžer Bluesa Luku stavio kao prioritet, ispred Fernanda Torresa.

Talijanski trener želi osvježiti vezni red svoje momčadi, a 24-godišnji Hrvat bio bi idealan – ovo mu je već druga odlična sezona na Otoku i svima je jasno da su najbolje godine pred njim. Bluesi su spremni ponuditi oko 20 milijuna funti (23 milijuna eura).

Daily Star navodi još kako bi u slučaju Modrićevog transfera Stamford Bridge napustili Deco i Joe Cole. Također, Cole bi mogao put Tottenhama, što bi moglo dodatno olakšati Lukin prijelaz.



"Modrića želi i Manchester United, ali vjerojatno bi volio ostati u Londonu, te bi odlazak u Chelsea možda za njega bio bolji potez", stoji u daljnjem tekstu.
Pred Lukom su sad najslađi dani. S Tottenhamom je izborio kvalifikacije za Ligu prvaka, Spursi mu spremaju i bogatiji ugovor, a United i Chelsea svaki dan kucaju na vrata White Hart Lanea s novim upitom... Sjeverni ili zapadni London, ili, pak, Manchester? Vrijeme će pokazati, prenosi portal net.hr