Senijad Ibričić se vraća u Hajduk na posudbu

Izgleda da ništa neće biti od dolaska makedonske "desetke" Dejana Blaževskog iz Turnova, Hajduku se više sviđa "desetka" Dila Gori, Iluridze.

Ali, u tajnosti se priprema dolazak najavažnije "desetke", Hajduk želi dovesti Senijada Ibričića, ljubimca navijača. Taj dolazak je u povojima, ideja je odavno prisutna, o njoj se govorilo dok je Ibričić nedavno igrao na Torcida kupu, a sada se opet zakotrljalo.

Ibričić je u siječnju 2011. godine otišao u Lokomotiv Moskvu, ali u Rusiji nije našao sreću. Malo je igrao, a onda su uslijedile posudbe u Tursku... Trenutno je Ibro, kojeg su navijači izabrali za najboljeg Hajdukovog igrača prošlog desetljeća, ni na nebu ni na zemlji.

Ako se uklopi u financijske gabarite Hajduka mogao bi vrlo lako završiti u Poljudu. Ionako je uvijek govorio da je Split njegov grad, da se želi vratiti. Evo mu prigode, Hajduk ga želi, nedostaje bijelima igrač takvog kalibra, čovjek koji rješava utakmice.

Ibričić će uskoro proslaviti 28. rođendan, Bosna i Hercegovina nezadrživo grabi prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a ne bude li igrao teško će "Ibro" izboriti mjesto kod Safeta Sušića.

U Hajduku je proveo najbolje dane svoje karijere, bijele je zajedno sa Stankom Poklepovićem odveo do Europske lige, Ibričić se uvijek rado sjeća igranja u Poljudu. Uostalom, u Splitu je kupio stan, njegov eventualni dolazak izazvao bi pomamu kod navijača. Tribine su ionako pune, ozračje oko siromašnog Hajduka dodatno bi se podiglo.

vecernji.hr