Sejo Rebac: Ponosni smo na igrače koji su ponikli u NK Mostar

MNK Sofić, Sejo Rebac, Sejo Rebac, NK Mostar, Portret prvaka, Sejo Rebac, Sejo Rebac, NK Mostar, Sejo Rebac, NK Mostar, Sejo Rebac, NK Mostar, NK Mostar, Sejo Rebac

Sa Sejom smo razgovarali pred početak nove sezone i evo njegovih razmišljanja.

Nova sezona je pred vratima. Možeš li nam komentirati ovu koja je iza nas?

Sezona iza nas za Nk Mostar protekla je polovično za naš klub, seniori su kao novajlije mogu reći zadovoljili kao i naši kadeti i predpioniri, dok su pioniri totalno podbacili i odigrali najlošiju sezonu u povijesti kluba

NK Mostar od lani ima i seniorsku ekipu. Kakva su iskustva?

Iskustva sa seniorima iz prošle sezone su dosta dobra. Spojili smo na brzinu mladost i iskustvo i pružili dosta dobrih partija u županiji ali i šire. Dokaz tome su i prijateljske utakmice sa Širokim, Cibalijom, Veležom, Neretvom, Neretvancem itd.

Mlađe kategorije postižu odlične rezultate. Da li trener zadovoljan?

Mlađe kategorije kao po navici pružaju iz godine u godinu sve bolje utakmice kako na velikom tako i na malom terenu i tu sam jako zadovoljan , osim ponavljam prošlogodišnjim pionirima koji su me u svemu razočarali.

Koliko danas NK Mostar broji članova u svim kategorijama?

Nk Mostar svim kategorijama danas broji oko 60-ak članova, imamo malo problema sa prijevozom do terena u Raštanima gdje treniramo, ali se nadamo ubrzo i to riješiti i samim tim broj članova pogotovo mlađih će se povećati.

Neki od nogometaša koji su počeli u NK Mostar danas su odlični nogometaši. Koliko u tome udjela imaju Sejo i NK Mostar?

Istina ponosni smo na igrače koji su ponikli kod nas . To je prije svih Goran Karačić  o kome ne treba trošiti previše riječi već je bio šampion sa Zrinjskim i reprezentativac je BiH. Ovih dana kao što znate poziv za kadetsku reprezentaciju BiH dobilo je također naše dijete Savić Igor i igrao dvomeč protiv Italije i pred njim je blistava budućnost, Josip Miketek današnji prvotimac Zrinjskog, Mateo Božić kapeten kadeta Zrinjskog i reprezentativac BiH također su ostavili neizbrisiv i dubok trag u našem klubu, spomenuo bih još i Domagoja Zovku dijete našeg kluba koji trenutno nastupa za Nk Nertvanac iz Opuzena i za koga će se još čuti. Koliko ja kao trener imam udjela u njihovoj karijeri i sportskom odgoju pitajte njih mada mislim da sam uspio dosta toga usaditi u njihov sportski razvoj.Imamo mi još dosta talenata i u budućnosti će se još čuti za imena Dugandžića, Beriše, braće Trboglav, Planinića, I. Kneževića itd.

Ambicije u ovoj sezoni. Prvi tim, mlađe kategorije?

Ambicije Mostara u ovoj sezoni jesu stabilizirati sve selekcije od predpionira do seniora, raditi kvalitetno sa njima i izbacivati uzorne sportaše i ljude, privući što više mladih u naš klub, ojačati upravu na predstojećoj skupštini i bez opterećenja ploviti županijom i šire. Ovom prilikom pozivamo sve one počevši od onih najmlađih 5,6 godina pa sve od predpionira, pionira pa do seniora da nam se pridruže, svi su dobrodošli.

Poruka našim čitateljima

Na kraju zahvala portalu Hercegovina.info na izuzetnoj saradnji svih ovih godina, a vašim čitateljima bez obzira na spol i godine bi poručio da uvijek nađu vremena i prostora za sport i bave se bilo kojim od sportova jer je sport kao što znamo puno puno zdraviji od kompjutera, laptopa, mobitela kojima su nažalost mladi danas više okrenuti nego sportu.

HERCEGOVINA.info