Sejo Rebac: Čvrsta obrana i ubojit napad recept su uspjeha

Ove sezone su izabranici Seje Repca u kategoriji predpioniri osvarili izniman uspjeh plasiravši se u doigravanje za prvaka. Evo što je za naš portal o svemu rekao sam Rebac:

Evo prvi dio prvenstva je završen pa kako si zadovoljan?

Što se tiče kraja prvog dijela prvenstva polovično sam zadovoljan. Predpioniri su me ugodno iznenedili i superiorno uz Zrinjski bez poraza došli do doigravanja, mišljenja sam da su pioniri mogli i morali više ostvariti.

Predpioniri su se plasirali u doigravanje za prvaka. To je svakako veliki uspjeh, ali može li se i nešto više?

U polufinalu doigravanja idemo na Velež koji je u skupini Jug također superirno osvojio 1. mjesto i u jednoj otvorenoj utakmici probat ćemo im parirati pa što ne i iznenaditi, te još jednom pokazati da nismo slučajno u samom vrhu nogometa u županiji. Svakako bi bilo prelijepo istrčati u finalu.

Imaš li neke od nogometaša koje bi posebno izdvojio u ovoj sezoni, koji bi mogli postati veliki nogometaši?

Svi predpioniri od reda su bili na visini zadatka i nikoga ne mogu i nemam pravo isticati nego svima moram još jednom čestitati. Što drugo reči za momke koji su prvenstvo završili sa gol razlikom 65-1 i bez poraza, znači čvrsta obrana i ubojit napad, a svakako da među njima ima momaka za koje će se u budućnosti još dosta toga čuti.

Igrala se i HEJ liga ove sezone, da li si zadovoljan sa plasmanom Mostara?

S obzirom da smo bili jedna od najmlađih ekipa na Hej ligi plasmanom na 7. mjesto od 14 ekipa mogu biti zadovoljan, pogotovo ako se uzme u obzir da skoro njiednu nedelju nismo bili kompletni.

Nakon toga upriličena je i utakmica tata, koja je završila malo čudno, možeš li nam to objasniti?

Što reći za utakmicu roditelja? Čestitke tatama Zrinjevcima na pobjedi, ali su ovaj put moj kum Margeta i prijatelj Dragan Perić sve poduzeli da nas dobiju što su uspjeli i priznali na trećem poluvremenu. Pravo nastupa nisu imali treneri, a ovaj put u njihovim redovima su bili četvorica, ali Bože moj mi se već spremamo za 4 tradicionalnu utakmicu.

Što možeš poručiti mladima koji se bave, ali i koji će se tek početi baviti nogometom?

Mladima u gradu i regiji poručujem da se što više bave sportom, a koji je to sport neka oni sami odluče. Jedan više na terenu znači jedan manje na ulici.

Evo još nešto za kraj?

Za kraj zahvalio bi se našim roditeljima koji su u svakom trenutku uz nas i pozvao sve naše simpatizere da u subotu 18.5.dođu u Stolac i podrže nas u možda povijesnom uspjehu. Posebno i veliko hvala i vašem portalu Hercegovina info koji je cijelu sezonu bio uz nas, objavljivao naše rezultate kao i predstavio veliki broj igrača i nadamo se da ćete to i u budućnosti raditi!

HERCEGOVINA.info