Sejad Halilović dogovorio transfer Alena u Borussiju?

Alen Halilović, Borussija, Mirko Barišić, GNK Dinamo Zagreb, Alen Halilović, FC Barcelona, Dinamo, Alen Halilović, nogomet, transfer, hrvatsko čudo od djeteta, GNK Dinamo Zagreb, FC Barcelona, Alen Halilović, FC Barcelona B, FC Barcelona, posudba, celta vigo, Alen Halilović, FC Barcelona B, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Alen Halilović, FC Barcelona B, FC Barcelona, Sevilla
A kad smo već kod onog što pišu strani mediji, onda moramo navesti da neki njemački i engleski tvrde da je Alenov tata Sejad boravio u Dortmundu, te da se susreo s trenerom Borussije Jürgenom Kloppom i sportskim direktorom Michaelom Zorcom. Navodno je načelni dogovor blizu, te bi se po tim navodima Halilović u siječnju trebao preseliti u dortmundsku Borussiju. Međutim, priča tu ne završava, spominje se i zanimanje Arsenala, te također činjenica da od dovođenja Dinamova "wunderkinda" nije odustao ni Tottenham, koji je ljetos Modrima želio isplatiti 13,5 milijuna eura, ali je posao propao zbog nekih dodatnih zahtjeva tate Sejada.

Dinamu bi Halilovića bilo pametno prodati prije nego što napuni 18 godina, jer bi s punoljetnošću mogao otići bez adekvatne odštete, što nije u cilju ni modrom klubu, ali ni obitelji Halilović. Dans smo predsjednika Dinama Mirka Barišića pitali može li se dogoditi da Halilović u siječnju završi u Borussiji, te postoje li kontakti Dinama i dortmundskog kluba.

- Imamo kontakte s Borussijom kad se radi o Haliloviću! No isto tako kontaktiramo i s Realom i Barcelonom, koji su također zainteresirani za njega. Kao i s još nekim klubovima. Međutim, za Halilovića u klub nije stigla nijedna konkretna ponuda. Radi se u upitima. Ne, ne znam je li Alenov otac bio u Dortmundu. Prijelazni rok počinje u siječnju i tada ćemo sve vidjeti. Nisu strani klubovi zainteresirani samo za Halilovića već i za neke druge naše igrače. Međutim dok nema konkretnih ponuda, radi se samo o špekulacijama - kazao je Barišić.

sportske.jutarnji.hr