Šeici šalju milijune na Nou Camp i započinju pregovore s Ivanom Rakitićem?

IVAN RAKTIĆ, Ivan Rakitić, ljubav, SP RUSIJA, supruga, Ivan Rakitić, Hrvatska zemlja, Ivan Rakitić, FC Barcelona, barcelona, PSG, Ivan Rakitić, luka rakitić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, navijači

... nogometnog reprezenativca Ivana Rakitića. Španjolska Marca, prije nekoliko je dna pisala kako od čitave priče neće biti ništa, jer, Barcelona je spremna Ivanu ponuditi novi poboljšani ugovor i tako zaključiti bilo kakvu opciju transfera.

Ipak, prema informacijama španjolskog Sporta Parižani su poslali i 'superponudu za Rakitića od 90 milijuna eura', to je naslov koji krasi današnje izdanje spomenutog dnevnika.

Isti list piše kako su počeli preliminarni pregovori oko transfera, te kako Parižani neće ići do cifre od 125 miliona eura koliko iznosi odštetna klauzula. Ako je službena ponuda zaista stigla, to znači da se PSG smije javiti Rakitiću i početi pregovarati o plaći.

- Presretni smo s Rakitićem, nadamo se kako že ostati s nama još godinama - poručio je glasnogovornik kluba Josep Vives za radio Cadena Ser.

Teško je zamislivo da bi bez njega Barca stigla do dvostruke krune, a posebno se ističe njegova sjajna suradnja sa Sergijom Busquetsom. Marca također navodi kako se ne smije zaboraviti da je Rakitić uvijek imao želju ostati na Nou Campu uprkos brojim unosnim ponudama drugih klubova, a Barca mu se sada odlučila odužiti novim ugovorom.