Sedmi tradicionalni malonogometni turnir Par Selo Cup 2018.

turnir, malonogometni turnir
...Udruge mladih Par Selo - Dubrave, bit će održan od 27. srpnja do 11. kolovoza.
Riječ je o jednom od najbolje organiziranih i najposjećenijih turnira u malom nogometu u BiH, koga tijekom trajanja posjete desetine tisuća ljubitelja nogometa.

Ove godine na turniru sudjeluju 24 ekipe iz Mostara, Brčkog, Olova, Bjeljine, Gračanice, Živinica, Banovića i Tuzle.
Na turniru, koji je odavno prevazišao lokalne okvire, nastupaju i brojni futsal reprezentativci iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, dok utakmice sude licencirani arbitri iz Premijer futsal lige. I ove godine izašli smo u susret nogometašima, koji dolaze iz drugih gradova, da utakmice skupnog dijela turnira odigraju za jednu večer, izjavio je Boris Filipović, predsjednik Organizacionog odbora turnira.
Nagradni fond iznosi 8.000 KM. Najbolja ekipa, osim pehara, osvojit će 5.000, drugoplasirana 1.000, trećeplasirana 500, dok će ekipa na 4. mjestu primiti utješnih 200 KM.
Osim ovih nagrada, dodjeljuju se plakete i nagrade za najboljeg nogometaša, strijelca, vratara i fair play ekipu, svima po 100 KM - navodi Filipović.

Predviđeni su i susreti malonogometnih veterana, a u toj kategoriji prijavljeno je osam ekipa. Tijekom trajanja turnira revijalne utakmice igrat će najmlađi nogometaši.

Tradicionalnu sportsku priredbu u Par Selu kod Tuzle prate i brojni nastupi kulturno-umjetničkih društva, uz bogatu gastronomsku ponudu za sve posjetitelje.

Filipović kaže da je "Par Selo Cup 2018" lijepa prigoda za sve nacije i generacije da se druže, šire nova poznanstva i prijateljstva i uživaju u vrhunskom malom nogometu.