Saša Papac: Bjelorusija se može izbaciti iz utrke

Razlog je već svima poznat, povratak nakon pet godina bojkota zbog neslaganja s 'nogometnom vladom', koja je 'pala' prije nekoliko mjeseci što je 31-godišnjeg Mostarca 'natjeralo' da promijeni mišljenje i još jednom se okuša u dresu s državnim grbom.

 Fenomenalan je osjećaj biti ponovno dio ove reprezentacije, sretan sam zbog povratka, ujedno i tužan zbog Grčke. Nadam se da ću za nadolazeće kvalifikacijske utakmice biti zdrav i spreman, kazao je Papac za pojedine bh. portale.

Ako ne bude neželjenih zdravstvenih problema Papac će svoj 'drugi' debi ubilježiti 2. rujna protiv Bje-lorusije u Minsku.  Upravo će dvomeč s Bjelorusima dati odgovor na pitanje ostaje li Sušićeva družina u igri za odlazak na EP 2012. u Poljsku i Ukrajinu.

Ova reprezentacija može ostvariti puno. Po meni, grupa igrača koju na raspolaganju ima izbornik Sušić najbolja je od samostalnosti BiH. Imamo talentirane i kvalitetne igrače koji igraju u dobrim klubovima. Zašto ne? Bjeloruska se može izbaciti iz utrke i u nastavak kvalifikacija možemo ući s dobrom prednošću, kazao je obrambeni igrač Glasgow Rangersa.  J.S (DL)