'Sapunica' s Kramarićem se nastavlja ? | Hercegovina.Info

'Sapunica' s Kramarićem se nastavlja ?

'Sapunica' s Kramarićem se nastavlja ?
Posljednju riječ ima FA, a pravila su vrlo rigorozna. Iako je Hrvatska dio EU, Hrvati ne mogu još slobodno se zapošljavati u Velikoj Britaniji. Za nogometaše, pravila su jasna. Potrebno je imati 75% nastupa za reprezentaciju u posljednje dvije godine.

Kramarić ih - naravno nema, te neće moći nastupiti ovog vikenda za Leicester protiv Aston Ville. Zapravo, još nije niti službeno potvrđen od novog poslodavca - jer nije dobio radnu dozvolu.

Kako piše Sky Sports, Bivši napadač Rijeke će imati ročište oko dobivanje radne dozvole sljedećeg tjedna, a Leicester će morati dokazati da je Andrej poseban slučaj, baš poput Chelseajeve zvijezde Williana.

Iako su ga skupo platili, Brazilac nije sakupio dovoljno nastupa za 'selecao', ali je FA prihvatio argument kako je konkurencija u Brazilu ogromna, te da bi mladi nogometaš bez problema konkurirao za neku drugu vrhunsku reprezentaciju.

Hoće li to Leicester uspjeti, mogu li dokazati kako je Andrej vrijedan radne dozvole i zbog svoje mladosti nije ostavio veći trag među Vatrenima, možemo samo nagađati.