Salčinović ostavio HŠK Zrinjski na cjedilu

Povod napuštanja Zrinjskog i Mostara je navodno nesporazum sa vratarom Plemića Igorom Melherom. Salčinović je medijima izjavio da je Zrinjski napustio zbog svoje časti, te da više neće dijeliti svlačionicu sa Melherom.

Naš izvor kaže da je nakon incidenta u svlačionici održan sastanak na kojem su Salčinović i Melher pružili jedan drugom ruku i izgladili nesporazum. Nakon svega je Salčinović spakovao stvari i napustio Mostar, baš pred utakmicu sa svojim bivšim klubom. Također saznajemo da je Salčinović prije nekoliko dana imao problema u istočnom dijelu Mostara zbog igranja za HŠK Zrinsjki. Incident se navodno dogodio pred jednom od džamija u istočnom Mostaru.

Podsjećamo da je Salčinović najbolje plaćeni igrač u HŠK Zrinjski, te da je propustio utakmicu sa NK Čelik i u prvom dijelu prvenstva. Ovim potezom Salčinović je ostavio na cjedilu klub koji ga je itekako dobro plaćao. Navijači Zrinjskog koje smo na jučerašnjoj utakmici pitali za komentar povodom ovog slučaja su jednoglasni i svi odreda su mišljenja da Salčinović nije ni zaslužio da nosi dres Zrinjskog, te da je dobro za klub što ga je takav igrač napustio.

Bilo kako bilo, za Zrinjski i njegove navijače Fenan Salčinović je završena priča i ne ponovila se slična ovoj.

hercegovina.info