Safet Sušić: Da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Neću!

Foto: NFSBIH
Foto: NFSBIH

Protiv Balea u prvoj, a Hazarda u drugoj, kao nositelja igre Džeko i ekipa morati će upregnuti svu snagu kako bi izbrisali ružan poraz od Cipra na Bilinom polju i vratili se na pobjednički kolosijek kako bi bili u igri za još jedno veliko natjecanje.

No izbornik Pape ponovno je u problemima. Upitno je što će biti s Emirom Spahićem. Izbornik umiruje javnost. - Ono što ja od početka znam je da je Spahić ozlijeđen. Iz njegovog kluba su nas obavijestili da je posljednje dvije utakmice igrao pod injekcijama. I sam Emir me informirao o tome, ali je, također, dodao da njegov nastup ne bi trebao biti upitan - tvrdi izbornik.

No, uz upitnog Spahića, Sušić neće moći računati na Ermina Bičakčića, te Gorana Zakarića, a ranije mu je, također zbog ozljede, s popisa otpao Sejad Salihović. Unatoč tome, Pape neće širiti spisak, premda je ostao na 21 igraču. I zbog toga je danas pogubio živce. - Što da radim, da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Da samo zato nekoga pozivam, neću. Na klupi ćemo u svakom slučaju imati dovoljno igrača. Na Wales i Belgiju idemo s postojećim snagama, s nadom da ćemo popraviti dojam iz prve utakmice - ustvrdio je bosanskohercegovački izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vecernji list