Rosenborg i Kopenhagen nude 600.000 eura za Lendrića! Hajduk ih odbio

Ivan Lendrić, Hajduk, HŠK Zrinjski, Ivan Lendrić, HŠK Zrinjski, Hajduk, HNK Tomislav, Ivan Lendrić, Ivan Lendrić, Hajduk, HŠK Zrinjski, Ivan Lendrić, Hajduk
Ljetos su za 20-godišnjeg Solinjanina interes pokazivali belgijski Anderlecht te prošlosezonski finalist Europske lige portugalska Braga, a ovaj put su za mladog napadača zagrizli ponajbolji skandinavski klubovi, pišu sportske novosti.

Iako Lendrić ove sezone nije izborio status standardnog prvotimca i uglavnom je bio u drugom planu iza Ante Vukušića i Ahmada Sharbinija, bez obzira što se na Poljud ljetos s posudbe u Zrinjskom vratio s titulom najboljeg strijelca Premijer lige BiH, čini se kako na Poljudu vjeruju u njegov talent, odnosno visoko ga vrednuju.

Dva skandinavska kluba čija se imena drže u tajnosti željela bi u svojim redovima Lendrića, a barata se s ponudom od oko 600 tisuća eura koliko bi bili spremni iskrcati za transfer. Taj je iznos čini se po Hajduku nedovoljan da bi pristali pustiti Lendrića iako sudeči po njegovoj minutaži i nisu baš najjasniji razlozi. U netom završenoj polusezoni Lendrić je upisao 13 prvenstvenih nastupa za Hajduk, no samo je u tri navrata odigrao svih 90 minuta, zabivši pritom tri pogotka.

Pogotovo bi ga u Hajduku željeli zadržati u slučaju da ove zime Vukušić ode u inozemstvo. Ponuda je već i stigla u klub s Poljuda, a čeka se i službeno očitovanje Hajduka. Jedan od ta dva kluba je norveški Rosenborg koji je prošle zime u prijateljskom susretu gostovao na Poljudu, dok se za drugi nagađa kako je u pitanju danski Kopenhagen.

Inače na Poljud je stigla i ponuda za Antu Vukšića iz Ukrajine o kojoj se trenutno pregovara.