Ronaldo komentirao dolazak Modrića u Inter: 'To svi čekamo...'

luka i ronaldo
luka i ronaldo

Nakon što je dobio Zlatnu loptu na SP-u, Luka je dobio još više na značenju, a o njegovu mogućem transferu piše se iz sata u sat.

Navijači Intera iščekuju vijesti i nadaju se da će im se hrvatski kapetan pridružiti, dok simpatizeri kraljevskog kluba Modriću šalju poruke i mole ga da ostane.

Talijanski mediji tvrde da je dogovor sve bliži, dok Španjolci uporno ponavljaju da nema nikakve šanse da ga Real pusti. No, sve će se znati nakon sastanka na kojem bi prema najavama trebali biti samo Florentino Perez, čelnik Reala, i naš Luka.

U međuvremenu taj transfer komentiraju uglednici iz nogometnog svijeta, a jedan od njih je i legendarni Brazilac Ronaldo. Bivši igrač Intera za Sky Sports je komentirao nagađanja oko velikog transfera.

- Tržište je jako čudno ponekad i svašta se može dogoditi. Ja sam veliki navijač Intera i zaista se nadam da će moj bivši klub uspjeti ostvariti zacrtane planove, rekao je Ronaldo pa nastavio: - Modrić? Ne znam jesu li se uspjeli dogovoriti, je li to blizu realizacije, ali nadam se da budu. Svi čekamo tu odluku! Svaki veliki klub se želi pojačati, a Inter je veliki klub.

Osvrnuo se i na dolazak Cristiana Ronalda u Juventus. CR7 i naš Luka godinama su bili suigrači u Realu, a sada bi mogli biti protivnici u Italiji...

- To je pozitivno za talijanski nogomet. Posljednjih sezona Serie A je bila u padu, a ovo je idealna prilika da se vrati u velikom stilu, zaključio je legendarni nogometaš.