Romeo Mitrović: Povratak u Zrinjski ne želim isključiti

Bivši vratar Slobode, Zrinjskog, mađarskog Kecskemetija, norveškog Nybergsunda i hrvatske Lokomotive s Dinamom je dogovorio sporazumni raskid četverogodišnjeg ugovora, tako da kao slobodan igrač može tražiti klub u kojem će nastaviti karijeru.

- Iako me ugovor vezao do 2016. godine, brzo smo i korektno dogovorili sporazumni raskid. Dinamo je u prvu momčad odlučio uključiti mlađe vratare, a i ja sam želio braniti, tako da smo se odlučili rastati. Istina, nisam puno branio u Dinamu, ali ipak sam sretan što sam bio član najvećeg kluba na ovim prostorima, izjavio je Mitrović, koji još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

- U ovom trenutku ne znam gdje nastavljam karijeru, ali mislim da neću imati problema s pronalaskom novog kluba, dodao je 33-godišnji vratar.

Kada su novinari Dnevnog lista posljednji put s njim razgovarali Mitrović je izjavio da se nakon završetka karijere namjerava skrasiti u Mostaru, a u istom intervjuu nije isključio mogućnost da karijeru završi upravo u Zrinjskom, odnosno u klubu čiji je dres s puno uspjeha nosio od 2004. do 2008. godine. Dnevni list podsjeća, Mitrović je u prvoj sezoni Pod Bijelim brijegom bio vrlo važan igrač u osvajanju prve titule, dok se od Zrinjskog oprostio osvajanjem Kupa BiH.

- Ne znam kakve planove ima Zrinjski, odnosno traže li vratara, ali u svakom slučaju, jasno da povratak u Zrinjski ne želim isključiti. Mostar je postao moj grad i tu ću sigurno ostati živjeti, a hoću li u Zrinjskom i završiti karijeru, ne ovisi samo o meni, zaključio je Mitrović.