Romano Vlaho potpisao za Zrinjski: Želim se nametnuti i stasati kao igrač

Mladi krilni igrač potpisao je četverogodišnji ugovor sa Plemićima, a njegovo ime je prijavljeno i za nastupe u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Vlaho je prošle sezone u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine postigao 13 pogodaka igrajući na krilnoj poziciji. Očekuje da će se u prvoj seniorskoj sezoni nametnuti šefu Stručnog stožera, Branku Karačiću.

"Drago mi je što sam potpisao ugovor s matičnim klubom. Cij mi je nametnuti se tu i stasati kao igrač i kao čovjek. Očekujem od nove sezone dobre rezultate i borbu za prvaka, jer smo se dobro pojačali", rekao je Vlaho, nekadašnji kadetski i trenutno povremeni juniorski reprezentativac BiH. za SCsport.ba.

Zrinjski će u prvom pretkolu Europske lige igrati protiv Santa Coloma iz Andore, te ukoliko prođu u drugom pretkolu sastat će se s boljim iz Duece Astane i Boteva. Vlaho je prijavljen za nastupe u Europi.

"Drago mi je što sam prijavljen za europske nastupe. Ne bježimo od uloge favorita i nadamo se prolazu. Poslije, zašto ne proći i drugo pretkolo uz malo sreće. Želim se nametnem i da imam što veću minutažu. Svjetan sam da je konkurencija jaka i da je tu dosta iskusnih igrača ", istaknuo je samouvjereni Vlaho čije vijeme tek dolazi.