Roma pristala na prodaju Tina Jedvaja

nogomet, Tin Jedvaj, Bayer, Alen Halilović, Luka Modrić, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, ozljede, nogometaš, Tin Jedvaj, ozljeda, Europska liga, Bayer Leverkusen, Liverpool, Manchester United, Tin Jedvaj
Prema izvještaju njemačkog magazina Kicker, mladi hrvatski nogometaš Tin Jedvaj uskoro bi trebao postati stalni član Bayer Leverkusena. Među Apotekare je 19-godišnji branič došao prošlo ljeto na posudbu, ali Roma ga je sada pristala prodati Nijemcima.Podsjećamo, Jedvaj je u ljeto 2013. prešao iz zagrebačkog Dinama u Romu uz odštetu od pet milijuna eura, ali u talijanskom klubu nije dočekao pravu priliku. Godinu dana kasnije Vučica ga je odlučila poslati na dvogodišnju posudbu u Bayer, a u kratkom je razdoblju naš nogometaš ostavio vrlo dobar dojam i nagnao čelnike kluba da započnu pregovore s Romom oko trajnog transfera.

Istina, i u posudbeni je ugovor umetnuta otkupna klauzula, ali ona se može aktivirati tek u ljeto 2016. godine. U Bayeru, međutim, ne žele čekati, već Jedvaja odmah žele vezati ugovorom, a čini se da će im to i poći za rukom.

Kicker navodi da jer Roma pristala prodati hrvatskog reprezentativca za 7,5 milijuna eura, a Jedvaj bi trebao potpisati ugovor koji će trajati do 2019. godine. Dodajmo da je ove sezone Jedvaj skupio 21 nastup u svim natjecanjima, te postigao dva pogotka i dobio jedan crveni karton.