Roma poslala službenu ponudu za Ćorluku

Vedran Ćorluka u novoj godini, sasvim je izvjesno, nosit će novi dres. Među zainteresiranima od početka je najspominjanija bila Roma koja je sada, piše The Sun, poslala i službeni upit Tottenhamu za našeg braniča. Dogovor na relaciji Rim-London trebali bi se realizirati tijekom siječnja, a sretne bi tako bile sve uključene strane. O kojoj cifri se radi zasad nema riječi.

Podsjetimo, Ćorluka je ove sezone upisao samo tri prvenstvena nastupa za Spurse jer ga je iz momčadi istisnuo mladi engleski as Kyle Walker (21) te želi otići u klub u kojem će igrati kako bi zaigrao za kockaste na Euru. S druge strane, treneru vučice Luisu Enriqueu otišao je Mexes te su mu pojačanja nužna.

Ipak, zadnja riječ je na menadžeru Redknappu koji je najavio da neće u veliku zimsku kupovinu što znači da će teško i pustiti bilo kojeg igrača neovisno o tome koliko ga koristi.

'Rado bih doveo nekog igrača koji bi nam donio dodatnu klasu u momčad. No, gdje ga pronaći? Ako već ne možemo dovesti klasnog igrača onda ne bih dovodio nikoga drugog jer bi nam poremetio ravnotežu u momčadi', mišljenja je Redknapp prenosti tportal.