Robert Prosinečki: Želio bih sjesti na klupu Crvene zvezde

robert prosinečki, zvezda, robert prosinečki, crvena zvezda, Slaven Bilić, robert prosinečki, žuti, robert prosinečki, robert prosinečki, ugovor, trogodišnji ugovor, Azerbajdžanski nogometni savez, robert prosinečki, robert prosinečki, HNS, robert prosinečki, izbornik, NS BIH, robert prosinečki, misterij
...trener, Aleksandar Kristić, navjerojatnije biti smijenjen. Uz to, Prosinečki je viđen i u loži beogradskog stadiona na toj utakmici i to u društvu sa čelnicima kluba.

- Moj dolazak u Beograd je bio prijateljski. Došao sam na poziv mojih prijatelja koji su tamo. Dugo nisam bio na Marakani. Tamo je dosta mojih suigrača sa kojima sa proveo jedan od najlepših perioda u mom životu. Došao sam dakle da vidim prijatelje, da pogledam utakmicu sa Vojvodinom, kada sam već došao. Vjerovatno je netko vidio u jednom trenutku da sam u društvu sa ljudima koji vode klub, i tako su vjerovatno i krenule priče oko mog dolaska u Zvezdu. To nije ponavljam, bio cilj mog dolaska na Marakanu, o tome nismo pričali - rekao je Prosinečki u intervjuu za beogradski B92.

Rekao je i da bi svakako bio izazov voditi Crvenu zvezdu ali i da to ne može doći preko noći.

- Za takvu odluku morate razmisliti. Prvo, još uvijek radim u Nogometnom savezu Hrvatske. Drugo, pomoćnik sam Slavenu Biliću. Znači, moram puno nekih razgovora obaviti. Morao bih razgovarati i s obitelji. E, tek onda bih morao sam sa sobom, ako razmišljam, a sigurno razmišljam i imam ambiciju da sjednem jednog dana na klupu Crvene zvezde, sigurno da je to jedan od velikih, velikih izazova -rekao je Prosinečki za B92.

U svim tekstovima i komentarima mogućnosti da žuti preuzme klupu Crvene zvezde ističe se i činjenica da je on bio jedan od ključnih igrača koji su Beograđane doveli do titule prvaka Europe 1991. godine ali i da je bio i ostao miljenik navijača beogradskog kluba.

izvor: dalje.com