Rijeka na Kantridi dočekuje Zrinjski 12. listopada

Stadion Kantrida

Povratak na Kantridu mnogim Riječankama, Riječanima i svima onima koji HNK Rijeku nose u srcu zvuči kao ostvarenje sna. Prošle godine Rijeka je svladala Maribor pred rekordno brzo rasprodanim stadionom!

Brojni posjetitelji prisjetili su se nogometnih utakmica igranih pod stijenama mitskog stadiona. Dojmovi s te čarobne večeri još se nisu slegli, a već 12.10. stiže novi spektakl koji će ponovno razgaliti srca navijača bijelo plavog tima s Rječine.

Ove godine, kao protivnik Rijeke, na travnjak Kantride istrčat će momčad HŠK Zrinjski iz Mostara koji će pratiti vjerni “Ultrasi”. Ekipa je to koja u posljednjih 15-ak godina niže trofeje u nogometnoj ligi Bosne i Hercegovine i kao takva je najtrofejniji klub BIH. Čak šest naslova prvaka uz jedan trofej u Kup natjecanju, garancija su da će Rijeka ponovno imati dostojnog suparnika.

Mnogi s nestrpljenjem očekuju utakmicu, međutim Povratak na Kantridu više je od sporta i nogometnog susreta. Okupljanje svih generacija navijača Rijeke i zaljubljenika u nogomet čini ovaj događaj neprocjenjivim doživljajem. Navijanje, koreografije, humanitarne akcije, mnoštvo tradicije i povijesti u jednoj večeri, pobudit će emocije i vratiti kultnom stadionu stari sjaj – iz najljepših vremena njegovog postojanja na obalama Kvarnerskog zaljeva, piše Radio Rijeka.