Rijeka će europske utakmice ipak igrati na Kantridi

...Betisa, igra na stadionu Kantrida, te da očekuje ispunjavanje svih obaveza koje su klub i grad Rijeka dogovorili pri inspekcijskom obilasku stadiona Kantrida, prenosi Tportal
U klubu se zbog informacije da će Uefa, uz uvjet tehničkih poboljšanja na stadionu, odobriti odigravanje utakmice u Rijeci proširio val optimizma, premda je rok za dostavu službenog pismenog izvješća UEFA-e odgođen za sredinu sljedećeg tjedna.

HNK Rijeka, grad Rijeka i tvrtka Rijeka sport već užurbano izvode radove prema usmenim napucima izaslanika UEFA-e istaknutim na inspekcijskom sastanku. Želja je da se za sve infrastrukturne teškoće nađu odgovarajuća rješenja i na najbolji način udovolji kriterijima koje pred klub postavlja ova faza natjecanja u Europskoj ligi, stoji u prioćenju.

Pismeni zahtjev UEFA-e s listom nužnih preinaka i uvjeta za igranje utakmice očekuje se polovicom sljedećeg tjedna. Nakon što stigne potpuno pismeno izvješće UEFA-e, HNK Rijeka će obavijestiti navijače da počinje prodaja ulaznica za tu utakmicu, priopćeno je.