FOTO  Redknapp: Luka i Niko kroje prekrasan nogomet

Stručnjak na klupi Spursa zaljubljen je u igru svoje momčadi, a pogotovo u hrvatske veznjake koji ju kroje. Uživa u prilici da ih pohvali, a isto je ponovno učinio, o čemu piše službena internetska stranica Premier lige, kao i Daily Mail.

- Obožavam nas gledati, ponekad samo sjedim na klupi i uživam u našoj igri, jer igramo sjajan nogomet. Sviđa mi se naš protok lopte i način na koji se krećemo. Kada ste menadžer nogometaša koji igraju na takav način onda je to sjajan osjećaj. Tako se mora osjećati i Arsene Wenger kada gleda svoj Arsenal - veli Redknapp i nastavlja:

- Može se pobjeđivati i s napucavanjem lopte u gužvu, ali mi se zaista dobro dodajemo i krećemo. Rade to sve najbolje momčadi, a i mi igramo na toj razini i takvom brzinom u čemu hrvatski dečki imaju veliku ulogu.

- Modrić sa strane pronalazi rupe u suparničkim redovima, a Kranjčar čini isto kroz našu momčadsku igru. Modrić, Kranjčar, Tom Huddlestone, govorimo o fantastičnim nogometašima. Tako volim igrati, a drugačije ne bih niti znao - zaključio je menadžer trenutačno petoplasirane momčadi engleskog prvenstva.

jutarnji.hr